• Categories

Quick Overview

GlucoReduct D regleaza secretia de insulina

 

Noua capsula GlucoReduct D combina cei mai puternici 4 activi pentru a va ajuta sa va reglati nivelul de zahar in sange

Descoperiti de ce aceasta uimitoare combinatie de 3 plante si 1 oligoelement va poate regla nivelul de zahar/glicemia si va poate proteja impotriva problemelor de sanatate

GlucoReduct D revolutioneaza tot ceea ce se stia despre diabet si efectele sale nefaste asupra sanatatii. Inainte de a va vorbi despre aceste 3 plante ”devoratoare de zahar”, asociate unui oligoelement, sa ne reamintim ce este diabetul si de ce constituie un pericol major pentru sanatate.

Diabetul se caracterizeaza printr-o crestere anormala a nivelului de zahar din sange (glicemie). Glucoza (sau zaharul) da energie diferitelor tesuturi ale organismului. Daca nivelul de zahar din sange (numit glicemie) ramane stabil, chiar si dupa o masa sau sau dupa efort fizic, este fiindca exista un sistem regulator complex, in care insulina joaca un rol primordial.

Insa, cu varsta (factorii ereditari, sedentarismul, agravate de consumul de zaharuri de tot felul) se intampla adesea ca insulina sa nu-si mai indeplineasca rolul. Nivelul de zahar din sange creste si intrati in cercul vicios al diabetului.

Daca glicemia va ingrijoreaza, am vesti bune si vesti mai putin bune.

Iata vestile proaste: 

  • Riscul de boli cardiovasculare este de 3 pana la 6 ori mai mare la diabetici decat la restul populatiei,
  • Se estimeaza ca diabeticii reprezinta 25% din noile cazuri de maladii ale rinichilor, care necesita dializa,
  • In toata lumea mai mult de jumatate din amputatii sunt legate de diabet,
  • Aproape 30% dintre diabeticii observati sunt afectati de complicatii izolate sau asociate intre ele (retinopatie, cataracta, nefropatie, neuropatie, arteriopatie).

Pe scurt, glicemia nu trebuie ignorata, fiindca poate aduce dupa sine probleme de importante  sanatate cum ar fi:

  • scaderea masei musculare,
  • diminuarea vederii,
  • ingrasare,
  • accelerarea imbatranirii prin intermediul glicatiei (caramelizarea proteinelor). Aceasta imbatranire accelerata (riduri, pierderea muschilor, ingrasare, libido scazut) este produsa de faptul ca zaharul din alimentatie nu mai e transformat in energie, ci e stocat in organism sub forma de grasime si colesterol, riscand sa provoace neajunsuri sanatatii.

Sa revenim acum la vestea buna:

Ultimele cercetari au permis izolarea a 3 plante si unui mineral, care au puterea de a face sa functioneze, din nou, corect ”uzina interna de insulina”. Prima dintre aceste plante este atat de eficienta, incat ingrijoreaza marile laboaratoare farmaceutice. Este vorba despre:

Afin

Cercetarile au aratat ca aceasta planta:

  • regleaza productia de insulina, hormonul care controleaza nivelul de glucide din sange.
  • contribuie la aparitia altui hormon – GLP la nivelul intestinului. Si acest hormon va stimula productia de insulina la nivelul pancreasului.
  • stimuleaza sensibilitatea receptorilor de insulina, prezenti in celule. Cu o sensibilitate marita, insulina va facilita penetrarea glucozei in celule (deci, nivelul de zahar din sange va scadea automat).
  • incetineste productia de glucoza a ficatului.

Dudul japonez

Oamenii de stiinta au inceput de curand sa cerceteze subiectul, mai ales compusul natural din frunzele de dud japonez, numit DNJ. Toate studiile arata ca DNJ inhiba actiunea glucozidazelor. Aceasta inhibare partiala are drept consecinta micsorarea nivelului de zahar din sange, care apare dupa absorbtie glucidelor din alimentatie.

Scortisoara

Scortisoara nu este folosita doar pentru a da gust unei placinte cu mere sau pentru a da aroma biscuitilor, ea poate de asemenea sa amelioreze sanatatea diabeticilor scazand nivelul de glicemie in sange. Un studiu publicat pe site-ul american ”Analele Medicinii de Familie”, citat de site-ul ”livescience”, arata ca scortisoara este benefica. 

Crom

Recunoscut la nivel european (EFSA) pentru ”capacitatea de a contribui la mentinerea unei glicemii normale”, cromul poate participa la reducerea nivelului de zahar din sange. Alimentele din hrana noastra cotidiana contin rareori doza necesara de crom pentru a participa la reglarea glicemiei. De aceea apare nevoia unui supliment de crom.

Aceasta capsula contine:
✔ 375 mg fructe de afin
✔ 150 mg dud
✔ 150 mg scortisoara cu 20% polifenoli proantocianidini (PACs) pentru a-i garanta actiunea
✔ 240 nanograme de crom pentru a corespunde normelor preconizate de catre AFSA
Acesta este doza prezenta in 3 capsule luate zilnic. Se poate spune ca in mod stiintific acesti 4 activi actioneza la 5 nivele simultan:

O ultima veste buna:

De o luna exista, pentru prima data, o capsula care regrupeaza acesti 4 regulatori ai glicemiei, ea se numeste GlucoReduct Diabet. Ea se adreseaza atat celor care stiu ca au un nivel marit al zaharului in sange, cat si celor care, in urma unor semne de degradare metabolica, ar trebui sa se ingrijoreze, dar nu stiu ca problema provine dintr-o glicemie marita (acestor 2 categorii le-am rezervat un incredibil cadou: GlucoTest Medic). 

Iata cum aceste 3 plante si 1 oligoelement actioneaza pentru reglarea glicemiei:

Nivelul 1: afinul stimuleaza intestinul sa produca hormonul GLP, care activeaza secretia insulinei de catre pancreas.

Nivelul 2: scortisoara si afinul diminueaza absorbtia zaharurilor din alimentatie la nivelul intestinului, deci glicemia scade.

Nivelul 3: scortisoara si cromul participa la imbunatatirea tranzitului glucozei in celule.

Nivelul 4: cromul si afinul regleaza secretia de insulina.

Nivelul 5: scortisoara si afinul scad productia de glucoza a ficatului, in consecinta scade glicemia.

Deci, daca nivelul glicemiei dvs. va ingrijoreaza, trebuie sa descoperiti si sa incercati repede aceasta noua capsula GlucoReduct D!

Sus