• Categories

Quick Overview
Natural, fara riscuri si, mai ales rapid, acest sapun intern, curata arterele si purifica sangele. Este un lavaj atent si meticulos al sistemului vascular.

• Va simtiti obosit?
• Va simtiti picioarele grele si umflate?
• Faceti hipertensiune, colesterol, sau diabet?

APROAPE TOATE PROBLEMELE DE SANATATE SUNT ASOCIATE, DIRECT SAU INDIRECT, CU SANATATEA ARTERELOR SI A CIRCULATIEI SANGVINE

Cele 5 ingrediente active din CoreForte ajută la curățarea arterelor, combătând colesterolul și participând la eliminarea sa naturală, pentru a vă proteja inima și a vă prelungi viața. CoreForte conține cea mai mare concentrație de ingrediente active anti-colesterol, reunite vreodată într-o capsulă! Făina de orez, extractul de cacao, uleiul de pește bogat în Omega 3, extractul din ulei de măsline și fitosterolii din soia și-au demonstrat, fiecare, incredibila lor eficiență în lupta împotriva colesterolului

 

Orezul rosu
Sute de teste clinice asupra diminuarii colesterolului, asociate consumului de orez rosu, sunt unanime. Rezultatele vorbesc de la sine:
⦁ scaderea nivelului de colesterol de la 13% la 44%;
⦁ scaderea nivelului de trigliceride de la 7% la 42%
In ambele cazuri rezultatele sunt comparabile cu cele ale medicamentelor specifice.
Orezul rosu isi face efectul dupa 4 saptamani de tratament si efectul se mentine timp de 24 de saptamani, pe parcursul celor mai lungi teste.
Orezul rosu este bine tolerat de organism.

Extractul de cacao
Cercetatorii olandezi au examinat legatura dintre cacao si sanatatea cardiovasculara asupra a 470 de barbati cu varste intre 65 si 84 de ani. Subiectii au fost examinati si intrebati despre alimentele pe care le consuma, la inceputul testului, in 1985, apoi la vizitele de urmarire din 1990 si 1995. Cercetatorii i-au repartizat in 3 grupe dupa consumul de cacao. In cursul celor 15 ani de studiu, informatiile despre bolile lor au aratat ca barbatii care consumau regulat cacao aveau tensiunea cu mult mai mica decat cei care nu consumau. Barbatii din grupul care consuma cacao aveau redus la jumatate riscul de a muri din cauza unei boli cardiovasculare.

Fitosterolii din soia
Sterolii vegetali, precum cei din soia, sunt un grup de molecule cu structura chimica apropiata de cea a colesterolului, un acid gras esential utilizat de organism pentru a produce hormonii si membranele celulare. Acestia diminueaza nivelul de colesterol LDL (colesterolul rau) din sange, actionand asupra absorbtiei sale in intestinul subtire, fara a actiona asupra nivelului de colesterol HDL (colesterolul bun). LDL poate conduce la formarea de placi pe peretii interni ai arterelor si creste riscul de boli cardiovasculare si de accident cerebrovascular.

Omega 3
Eschimosii, pescarii japonezi sau cretani, care se hranesc toata viata cu peste, prezinta de 10 oei mai putine maladii arteriale decat occidentalii. Toti medicii recomanda sa crestem cantitatea de omega 3 din mancare, diminuand cantitatea de grasimi nocive. Conceptul nu este complicat: este suficient sa inlocuim uleiul de floarea soarelui cu cel de rapita sau sa consumam margarina imbogatita cu omega 3 in loc de unt. Necesarul zilnic de omega 3 este de 1,6-2 g, iar majoritatea dintre noi de abia consumam jumatate din aceasta cantitate. Beneficiile unui aport suficient de omega 3 sunt clar demonstrate. Astfel, femeile care consuma peste odata pe saptamana isi scad riscul de boli coronariene cu 24% fata de cele care consuma peste doar odata pe luna. La persoanele care avusesera deja un accident cardiac, consumul de peste de 2 ori pe saptamana (doza preconizata oficial) reduce recidivele cu 73%.

 

 

Sus